welkom

Welkom bij Happy on Stage 

Happy on Stage biedt individuele coaching en coaching voor musici of andere stage performers.
Door mijn ervaringen op het podium als fluitist en in mijn lespraktijk als docent, ben ik  mij gaan verdiepen in wat er gebeurt wanneer iemand zich moet presenteren. Wat maakt, dat iemand niet (of niet meer) kan laten zien of horen wat hij thuis zo moeiteloos voor elkaar krijgt en iemand anders juist wel? Lees hier mijn blogs over o.a.eigen ervaringen.

Ook als men niet op een podium staat, kunnen angst en onzekerheid een dusdanig overheersende rol gaan spelen, dat plezier, talent en uiteindelijk ook het beoogde resultaat volledig naar de achtergrond verdwijnen. De eerder aanwezige vaardigheden lijkt men minder of niet meer te kunnen inzetten.

Mijn eigen ervaring en interesse in dit onderwerp hebben geleid tot een opleiding Mental Coach en een specialisatie in  ACT

Uiteraard hoeft het probleem niet uitsluitend door angst te ontstaan; Je merkt bv. dat je om nog onverklaarbare redenen vastloopt, op je werk, in je relatie, of anderzijds.  Misschien ervaar je onverklaarbare ontevredenheid of vind je dat je te vaak verstrikt raakt in kleinere of grotere conflicten.  Coaching bij Happy on Stage kan jou helpen antwoorden te vinden op vragen en doelen te stellen waardoor je weer zelfverzekerd en vrij van het leven kunt gaan genieten.