Individuele Coaching

Coaching is erop gericht veranderingen teweeg te brengen met als doel de levenskwaliteit in het algemeen, of de kwaliteit van één of meerdere levensgebieden te verbeteren. Denk aan gebieden als werk, relatie, vrije tijd, gezondheid of financiële situatie. Ook wanneer je niet direct een probleem ervaart en je zoekende  bent, kan coaching jou helpen de juiste richting te bepalen.

Wanneer je na het bezoeken van mijn website het gevoel hebt, dat ik je kan begeleiden, dat je bij mij op de juiste plek bent om je vraag of probleem neer te leggen, dan nodig ik je graag uit contact op te nemen via het contactformulier. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook.

Tijdens een eerste gesprek zullen we trachten jouw vraag zo helder mogelijk te formuleren en eventueel al één of meerdere doelen te stellen. Er zal blijken of er inderdaad een match is tussen ons. Wanneer dit het geval is kijken we samen welk traject het meest geschikt lijkt en gaan we een overeenkomst met elkaar aan.

Mijn streven is om het aantal sessies zo klein mogelijk te houden. Je kunt denken aan 3 tot 5 sessies (basis), afhankelijk van de coachvraag en de gestelde doelen. Voor ACT zijn 6 tot 8 sessies nodig. Losse sessies zijn ook mogelijk. We stellen samen voor jou een persoonlijk pakket samen.

De coachsessies vinden plaats in Hilversum of Amsterdam. Ook kan er gekozen worden om online, via Skype gecoacht te worden.

Van harte welkom!