Coaching voor musici

Ga je over niet al te lange tijd auditie doen, of wil je in het algemeen beter leren omgaan met je onzekerheid, podiumangst of stress? Heb je het gevoel dat je resultaten op belangrijke momenten niet stroken met je vaardigheden?

Als ervaringsdeskundige en opgeleid coach kan ik je helpen wel het beste uit jezelf te halen. Feel free and express yourself!

Geloof me, ik weet wat het is: trillend van top tot teen, kortademig, het gevoel dat je niets in de hand hebt, dat het lijkt alsof iemand anders je instrument bespeelt…Niet leuk en zonde! Ik ben een hele lange weg gegaan voordat ik weer zelfverzekerd, vrij en met veel passie kon optreden. Jij kunt jezelf die lange weg besparen.

Ook voor muzikanten die in hun vrije tijd een instrument bespelen of zingen kan deze coaching gelinkt aan muziekmaken zeer verhelderend en nuttig zijn. Je zult merken dat je de nieuwe of hernieuwde vaardigheden ook kunt inzetten in je dagelijks leven.

Met en zonder instrument zullen we onderzoeken wat er gebeurt, hoe jij je voorbereidt, wat je denkt, en hoe je daar naar handelt.

Het is zo heerlijk om weer echt te genieten tijdens het musiceren, tijdens optredens. Dat wil jij toch ook? Ik gun het iedereen en wil je graag erbij helpen. Lijkt het je wat? Neem contact op via het contactformulier of telefonisch.