Happy on Stage…hoezo òn stage? Welk stage?

Onlangs realiseerde ik me dat mijn bedrijfsnaam Happy on Stage in de huidige situatie wellicht eerder afschrikt of confronterend werkt dan uitnodigend of inspirerend. Confronterend met het feit dat velen van ons niet op het podium kunnen of mogen staan. En dus ook helemaal niet zo Happy zijn , wat dàt betreft. Geloof me: ik voel het helemaal!

Dagelijkse tips en inspiratie

En daarom wil ik graag iets voor jullie betekenen in de vorm van dagelijkse tips en inspiratie. Bv in de vorm van een quote of een ervaring van mijzelf. Simpelweg wat positiviteit die ons helpt deze bizarre tijd op een goede manier door te komen.

Waar en wanneer?

Waar kun je deze tips en inspiratie vinden en wanneer? Vanaf 1 februari aanstaande, dagelijks op mijn Instagram account

Voor wie?

Ben jij een musicus, student, collega of leerling? Beoefen je een andere vorm van podiumkunst? Of ben je een levenskunstenaar en zie jij het leven als een groot podium? Dan zijn deze tips en dagelijkse inspiratie wellicht ook nuttig voor jou.

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Joan Handels en ik ben coach en fluitist. Met Happy on Stage help ik musici en andere podiumartiesten vanuit passie hun talent te laten spreken. Mijn jarenlange ervaring als musicus op het podium en mijn strijd en ontwikkeling op het gebied van podiumangst zet ik in om jou te helpen. Zodat jij obstakels te lijf kunt gaan en die podiumangst kunt overwinnen. Mijn opleiding tot mentalcoach heeft mij een rijk palet aan tools gegeven om deze ervaring in te zetten.

Missie

Mijn missie is om iedereen die daar behoefte aan heeft, te helpen weer Happy on Stage te worden. Maar op dit moment staan we nauwelijks on stage. En ook al zijn we òn stage misschien soms niet Happy, dat betekent niet dat we off stage wel Happy zijn. Integendeel. We lopen tegen allerlei dingen aan, problemen of zorgen. Daarom ga ik deze dagelijkse tips en inspiratie met jou delen die hopelijk voor jou een flinke steun in de rug zullen zijn.

Vanaf 1 februari dagelijks op Instragram

Stay safe, stay strong and healthy, stay happy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *