Ervaringen met Joan

 

Lees hier hoe cliënten de coaching en samenwerking met Joan hebben ervaren. Voor de volledige review, klik op de link.

 

Joan is als coach recht door zee, eerlijk en confronterend, maar altijd op een respectvolle en persoonlijke manier, waardoor je het vertrouwen krijgt om dingen uit te proberen. In haar manier van coachen zie ik daarom ook de elementen ‘ruimte’ en ‘richting’ terug. Joan geeft je veel ruimte, maar houdt altijd de richting in de gaten zonder te sturen om zo het gestelde doel te bereiken.

https://happyonstage.nl/testimonial/marieke-vos

 

Met de tips van Joan kon ik mijn aandacht weer verleggen. Ik was alleen maar bezig met lol maken en genieten van de muziek die ik aan het spelen was.Mijn D-examen heb ik dan ook Cum Laude kunnen afronden! Ik ben er erg trots op en vooral op de manier waarop ik heb gespeeld en hoe ik me voelde!

https://happyonstage.nl/testimonial/kyara-van-ras/

 

Voor mij was het een verademing om mijn ervaringen te kunnen delen zonder tijdsdruk met een scherpe en geduldige analyticus en warme persoon. Ik ben “Happy on Stage” zeer dankbaar voor het resultaat.

https://happyonstage.nl/testimonial/joachim-eilander/

 

Er gebeurde iets dat meer was dan “een les om podiumangst te overwinnen” dat is wanneer er een echt contact bestaat en er ruimte is om jezelf te laten zien zonder schroom…

https://happyonstage.nl/testimonial/netty-smit/

 

Daar leerde ik Joan kennen als een toegewijde coach die de juiste vragen stelt en met veel humor gebruik maakt van haar eigen muzikale ervaring.

http://happyonstage.nl/testimonial/kees-hoogendoorn/

http://happyonstage.nl/testimonial/annet-kruidhof/