Aanbod

HELPik sta op het podium!

Dit groepsprogramma is op locatie te boeken als  workshop (180 min incl. pauze ). Ik neem de groep mee in mijn eigen ervaringen en leermomenten. Daarnaast geef ik tips en oefeningen, waar u thuis mee aan de slag kunt. Uiteraard is er ruimte tot vragenstellen. Deelnemers kunnen zich aanmelden als actief deelnemer. Vergelijkbaar met een masterclass. 

Van podiumvrees naar podiumvrij

Te boeken als individueel coachingsprogramma. 

Samen gaan we onderzoeken hoe je in de huidige situatie op het podium functioneert en wat je gewenste situatie zou zijn. We gaan leren om te gaan met lichamelijke spanning en hoe de juiste focus te bereiken. Uiteindelijk zul je jouw passie hervinden en kunnen overbrengen aan je publiek. Je zult zelfverzekerd het beste uit jezelf leren halen. 

Neem contact  op voor een gratis advies gesprek. Hierin kunnen we kennismaken en bespreken welke manier van coaching voor jou geschikt is en of ik je die kan bieden. Ik spreek je graag!

Knallen op je auditie!

Compacte voorbereiding op een auditie of een concours. Na de intake gaan we in 3 sessies werken aan jouw presentatie. We werken met name aan focus, ademhaling, ontspanning én mindset! Ideaal om deze coaching 4 tot 6 weken voor een auditie te doen, maar ook in een kortere periode kunnen we heel veel bereiken!  Bel me voor een gratis adviesgesprek dat je kunt aanvragen via de contactpagina.