Coaching voor musici en andere podiumkunstenaars

Overwin podiumangst en laat je talent spreken!

Geef passie vrij spel!

Sta je regelmatig in the spotlights of moet je jezelf presenteren?

 

 • Verlies je door verhoogde druk de controle over je presentatie of performance?
 • Heeft de kwaliteit van de uitvoering hieronder te leiden?
 • Voel je je gefrustreerd dat je niet je daadwerkelijke niveau kunt laten zien?
 • Zou je graag meer zelfvertrouwen hebben?
 • Twijfel je over je eigen kunnen?
 • wordt de angst en onzekerheid alleen maar erger?
 • Lijkt het anderen wel moeiteloos te lukken, terwijl jij toch ook goed bent in wat je doet

Laat mij jou helpen weer vrij en zelfverzekerd te presenteren

zodat 

 • je grip krijgt op je angst 
 • je controle weet te houden presentatie of performance, ook als de spanning stijgt
 • jouw zelfvertrouwen weer groeit
 • en jij plezier terug krijgt in wat je het allerliefste doet en waar jij zo goed in bent én
 • Jouw talent zichtbaar wordt
 • Je succesvol wordt met je grote passie!

Mijn naam is Joan Handels en ik weet wat het is om de controle te verliezen en onder mijn niveau te presteren op het podium. Ik heb jarenlang last gehad van podiumangst. Maar ik weet ook hoe het voelt als je weer vrij en met veel plezier kunt optreden, zodat dingen lukken. Bij mij kun je je verhaal kwijt en samen gaan we aan de slag met mijn 5-stappenplan.

Stapsgewijs leer jij vaardigheden ontwikkelen die leiden naar meer vrijheid en zelfvertrouwen. Hiermee gaan we de obstakels te lijf en zul jij je (podium)angst overwinnen, de controle terugkrijgen. Je zult het plezier weer terugvinden succesvol worden met je grote passie! Be Happy on Stage!

Als je meteen al meer wilt weten, download dan hier mijn gratis e-book, om al in de stemming te komen en mij al iets beter te leren kennen. Abonneer je op mijn blog en lees vooral ook de al eerder gepubliceerde blogs voor meer inspiratie en vooral ook herkenning. (klik op het boek voor de download)