Gratis eerste les online cursus naar meer succes!

Een hoge ademhaling, zweethandjes, je tekst vergeten, verslikken in je eigen woorden of helemaal blokkeren....

Als je iets doet wat nieuw is voor je, iets wat je moeilijk vindt, of iets waarvan je zeker weet dat mensen er iets van gaan vinden, dan wordt jezelf laten zien ineens wel heel erg spannend. En zelfs als je iets al jaren lang doet , kan het oneens zó spannend worden dat je er angstig van wordt, stress van krijgt. En dat terwijl je er eigenlijk zo gelukkig van werd.  Je bent er eigenlijk heel goed in...

Maar toch...

Door  angst  en twijfel, kan het plezier op een gegeven moment verdwijnen. Je hebt het gevoel naar een film te kijken in plaats van dat jij controle blijft houden en de hoofdrol speelt. Je gaat misschien wel geloven dat het toch niet jouw ding is, en dat je beter maar helemaal kunt stoppen...????

Wil jij ook weer laten zien wat je in je hebt, met plezier en vertrouwen je talent laten spreken en succesvol zijn met je grote passie?

Als dat het geval is

Dan is het de hoogste tijd voor actie!

Met de eerste les van de online mini cursus  zet jij al een eerste belangrijke stap. Je maakt kennis met de 5 -stappen van Happy on Stage. Een raamwerk dat jou door middel van oefeningen en tips leert vaardigheden te ontwikkelen. Vaardigheden die je nodig hebt om goed geaard en met de juiste mindset controle zult houden over je presentatie/optreden. Op die manier krijg je weer plezier en vertrouwen en zul je je succes kunnen vergroten.

In onderstaand filmpje maak je kennis met mij en vertel ik je meer over de online cursus en over de eerste les.