online gids van Happy on Stage

naar meer succes op het podium

Met de 5 stappen van Happy on Stage leer jij vaardigheden ontwikkelen voor de juiste mindset in de meest spannende situatie

  1. Bewustzijn creëren​​​​
  2. Aarden en ontspannen
  3. Bouwen aan zelfvertrouwen
  4. Focus aanbrengen
  5. Veerkracht ontwikkelen
  • Voor meer inzicht in patronen en gedachten
  • Voor meer zelfvertrouwen en plezier  
  • Voor meer controle over je gehele performance

…..De druk was  zo hoog opgelopen, dat het verlammend werkte. Joan hield mij spiegels voor, stelde uitdagende vragen, gaf inzicht in negatieve denkpatronen en leerde mij op een andere manier en meer ontspannen manier te kijken naar fouten. Ik leerde zien, wat ik liever niet wilde zien, maar wel onder ogen moest durven komen om te kunnen groeien.

Joan is als coach recht door zee, eerlijk en confronterend, maar altijd op een respectvolle en persoonlijke manier, waardoor je het vertrouwen krijgt om dingen uit te proberen. In haar manier van coachen zie ik daarom ook de elementen ‘ruimte’ en ‘richting’ terug. Joan geeft je veel ruimte, maar houdt altijd de richting in de gaten zonder te sturen om zo het gestelde doel te bereiken.

​.

Mijn ervaring bij Happy onze Stage was geweldig.
Joan is een top coach. 

Haar ervaring met de moeilijkheden van dit vak 
(is het wel een vak…meer een nogal veeleisende way of life) is erg 
uitgebreid. 

Voor mij was het een verademing om mijn ervaringen te kunnen delen zonder tijdsdruk met een scherpe en geduldige analyticus en warme persoon. Ik ben “Happy on Stage” zeer dankbaar voor het resultaat. 

Ik ben een hele goede ervaring rijker en ga met plezier en rust mijn 
volgende avonturen aan.


 

Ik heb er inspiratie en meer zelfvertrouwen van gekregen. 

Ik voelde dat ik mijn onzekerheden aan jou kon vertellen en dat je precies aanvoelde en ook aangeven kon wat ik nodig had om mezelf te ondersteunen. 

Er gebeurde iets dat meer was dan “een les om podiumangst te overwinnen” dat is wanneer er een echt contact bestaat en er ruimte is om jezelf te laten zien zonder schroom…

dank je wel daarvoor.