Gratis online gids - Happy on Stage

gratis online gids van Happy on Stage

naar meer bewustzijn en zelfvertrouwen 

Op belangrijke momenten overvallen worden door angst en de controle verliezen over je optreden is de ergste nachtmerrie van iedere performer, of je nu musicus bent of spreker. Ja zelfs in het dagelijks leven of op een ander soort werkvloer willen we dit niet meemaken. We willen gewoon zeker van ons zelf zijn en doen wat we goed kunnen en waar we op voorbereid zijn, zodat we ons goed blijven voelen, alles lukt, iedereen enthousiast is en wij succesvol zijn.

Helaas werkt het leven niet zo, en eerlijk gezegd zou dat ook een beetje saai zijn. Als je alles van te voren weet en er geen uitdaging meer is, geen enkel 'excitement', dan is er achteraf ook veel minder voldoening van wat je hebt bereikt, of niet?

Maar toch...

Hoe heerlijk zou het zijn als je je niet meer overvallen voelt door deze angst omdat je weet hoe je hiermee kunt omgaan. Ja, dat je zelfs bijna zou denken: "kom maar op angst, mij krijg je er niet onder!" Dat zou toch getuigen van heel veel zelfvertrouwen, of niet?

Met de 5 stappen van Happy on Stage leer jij vaardigheden ontwikkelen voor de juiste mindset in de meest spannende situatie. Zodat jij achteraf ondanks spanning en onzekerheid met een supergoed gevoel kunt terugkijken op je uitvoering, je optreden of je presentatie. 

In deze online gids maak jij kennis met deze 5 stappen en sla jij de weg in naar meer zelfvertrouwen, plezier en het succes dat je verdient!

  • Voor meer inzicht in patronen en gedachten
  • Voor meer zelfvertrouwen en plezier  
  • Voor meer controle over je gehele performance