Gratis online gids - Happy on Stage

gratis online gids van Happy on Stage

naar meer bewustzijn en zelfvertrouwen 

Op belangrijke momenten overvallen worden door angst en de controle verliezen over je optreden is de ergste nachtmerrie van iedere performer, of je nu musicus bent of spreker. Ja zelfs in het dagelijks leven of op een ander soort werkvloer willen we dit niet meemaken. We willen gewoon zeker van ons zelf zijn en doen wat we goed kunnen en waar we op voorbereid zijn, zodat we ons goed blijven voelen, alles lukt, iedereen enthousiast is en wij succesvol zijn.

Helaas werkt het leven niet zo, en eerlijk gezegd zou dat ook een beetje saai zijn. Als je alles van te voren weet en er geen uitdaging meer is, geen enkel 'excitement', dan is er achteraf ook veel minder voldoening van wat je hebt bereikt, of niet?

Maar toch...

Hoe heerlijk zou het zijn als je je niet meer overvallen voelt door deze angst omdat je weet hoe je hiermee kunt omgaan. Ja, dat je zelfs bijna zou denken: "kom maar op angst, mij krijg je er niet onder!" Dat zou toch getuigen van heel veel zelfvertrouwen, of niet?

Met de 5 stappen van Happy on Stage leer jij vaardigheden ontwikkelen voor de juiste mindset in de meest spannende situatie. Zodat jij achteraf ondanks spanning en onzekerheid met een supergoed gevoel kunt terugkijken op je uitvoering, je optreden of je presentatie. 

In deze online gids maak jij kennis met deze 5 stappen en sla jij de weg in naar meer zelfvertrouwen, plezier en het succes dat je verdient!

  • Voor meer inzicht in patronen en gedachten
  • Voor meer zelfvertrouwen en plezier  
  • Voor meer controle over je gehele performance

…..De druk was  zo hoog opgelopen, dat het verlammend werkte. Joan hield mij spiegels voor, stelde uitdagende vragen, gaf inzicht in negatieve denkpatronen en leerde mij op een andere manier en meer ontspannen manier te kijken naar fouten. Ik leerde zien, wat ik liever niet wilde zien, maar wel onder ogen moest durven komen om te kunnen groeien.

Joan is als coach recht door zee, eerlijk en confronterend, maar altijd op een respectvolle en persoonlijke manier, waardoor je het vertrouwen krijgt om dingen uit te proberen. In haar manier van coachen zie ik daarom ook de elementen ‘ruimte’ en ‘richting’ terug. Joan geeft je veel ruimte, maar houdt altijd de richting in de gaten zonder te sturen om zo het gestelde doel te bereiken.

.

Mijn ervaring bij Happy onze Stage was geweldig.
Joan is een top coach. 

Haar ervaring met de moeilijkheden van dit vak 
(is het wel een vak…meer een nogal veeleisende way of life) is erg 
uitgebreid. 

Voor mij was het een verademing om mijn ervaringen te kunnen delen zonder tijdsdruk met een scherpe en geduldige analyticus en warme persoon. Ik ben “Happy on Stage” zeer dankbaar voor het resultaat. 

Ik ben een hele goede ervaring rijker en ga met plezier en rust mijn 
volgende avonturen aan.


 

Ik heb er inspiratie en meer zelfvertrouwen van gekregen. 

Ik voelde dat ik mijn onzekerheden aan jou kon vertellen en dat je precies aanvoelde en ook aangeven kon wat ik nodig had om mezelf te ondersteunen. 

Er gebeurde iets dat meer was dan “een les om podiumangst te overwinnen” dat is wanneer er een echt contact bestaat en er ruimte is om jezelf te laten zien zonder schroom…

dank je wel daarvoor.