Happy in life!


Wanneer de druk groot is en het plezier klein

 

Van Overleven naar leven

Bij Happy on Stage kun je ook terecht wanneer je niet als musicus (acteur, spreker of anderzijds) op het podium staat. Het leven op zichzelf kan soms aanvoelen als één groot podium, waar jij het gevoel hebt te moeten presteren, waardoor je onder spanning staat en misschien wel angsten voelt. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat leven voor jou meer voelt als overleven.

Van angst naar vertrouwen

Ook in het dagelijks leven, of dat nu in relationele sfeer of op de werkvloer is, wil jij graag weer handelen vanuit vertrouwen, in plaats vanuit angst. Je wilt graag de keuzes maken die bij jou passen en waardoor jij het leven ten volle kunt leven.

Uit je hoofd in je lijf naar je hart

Door mijn ervaring met en ontwikkeling op het gebied van (podium)angst en zeker ook door mijn opleiding tot mental coach en de aanvullende opleiding in ACT (Acceptance and commitment therapie) kan ik jou helpen uit je hoofd te komen en in je lijf, zodat je kunt gaan leven vanuit je hart. Met stresscounseling onderzoeken we wat eventuele oorzaken van aanhoudende stress zouden kunnen zijn en kijken we naar mogelijke oplossingen.

De weg die je tot nu toe hebt bewandeld heeft ergens zijn oorsprong en heeft je beslist ook heel veel goeds gebracht. Misschien ben je op een punt gekomen waar je merkt dat je toch niet gelukkig bent, op één of meerdere gebieden in het leven.

Ik wil je graag helpen erachter te komen wat je mist, of op welk gebied je gelukkiger zou willen zijn. Als jij wilt leren omgaan met je angsten, op zoek bent, verandering in je leven wenst maar je weet niet hoe, bel mij dan voor een kennismakingsgesprek of neem contact op via dit formulier

Aanbod

1 op 1 sessies zijn mogelijk, bij mij in de praktijk of op een andere locatie. Ook wandelsessies behoren tot de mogelijkheden, evenals online sessies via Zoom of Skype. Bekijk hiervoor het aanbod.